TIARA, FORLAGET [ IS THIS ART !? ]
    WEB - DIALOGER        REPLY
 
OM ORD, DIGTE, REALISME, HÅRLÆNGDE
 
----- Original Message -----
From: Jan Hatt-Olsen
To: Torben Sangild
Sent: Friday, July 26, 2002 11:12 PM
Subject: Re: Et billede af mig som korthåret

Kære Torben
 
Jeg er enig, alt er relativt, jeg synes det er korthåret. Jeg har i øvrigt  arbejdet en hel del mere med hjemmesiden Tiara, forlaget efter din konstruktive kritik. Siden sidst har jeg på flere måder lavet funktioner, hvor man mere direkte kan opleve digtene som sprogfragmenter der kan læses i vilkårlig rækkefølge. Derudover har jeg lagt et digt ' Dørene i Alphaville' ind bag billedet man klikker på billedet og digtet kommer frem.
Derudover har jeg lagt webcams fra London, Tokyo og NewYork  ind i min poetik og billeder og oplysninger om galakser fra Huble telescop sitet ind som illumineringer i numrene på digtene langs lyrikvejen, dels som en reference til 'Alphaville  A Strange Case of Lemmy Caution', dels som udtryk for min opfattelse af at ord er andet end kun skrevne eller talte ord. Dels som en kommentar til realisme trenden, som jeg mener har en plads, som mulighed/handling [ interessant mulighed/handling ] , men ikke som påbud.
Jeg har i øvrigt lagt forhøret af Lemmy Caution ind bag de smukt illuminerede I'er i digtet, bag billedet, ' Dørene i Alphaville'
Jeg kan godt lide lag.
Egentlig er opbygningen af hjemmesiden Tiara,forlaget ikke anderledes end de enkelte digte, men den er mere markant, mere åben overfor at lukke værket op for en anderledes måde at læse/skabe lyrik. I den ambition har jeg været meget inspireret af dine kommentarer til den første udgave af hjemmesiden Tiara, forlaget. De enkelte digte kan indstalleres i andre materialer og kontekster. De har været installeret i den anden bog i Tiara Trilogien
SOM ORD       HIGH  FACT  LOW FACT  SAMPLE FACT
men de kunne også indstalleres enkeltvis på postkort på papir ark, bøjes i neon, projiceres op på vægge m.m
Men de eller det digt ville indgå i et nyt komposit værk.
 
Rigtig mange venlige hilsener
Jan
----- Original Message -----
From: Torben Sangild
To: Jan Hatt-Olsen
Sent: Friday, July 26, 2002 10:03 PM
Subject: Re: Et billede af mig som korthåret

Ja, alt er jo relativt - jeg ville jo stadig kalde det langhåret....;-)
 
 
----- Original Message -----
From: Jan Hatt-Olsen
To: Torben Sangild
Sent: Friday, July 26, 2002 10:03 PM
Subject: Et billede af mig som korthåret

Kære Torben
 
Her er et billede af mig [ vedhæftet mailen ] som korthåret, pigen som forudsagede det Ioana Rosca Christensen,  er den mørkhårede pige i den blå trøje.
 
98 x 98 venlige hilsener [ et godt hilseform du har opfundet ]
 
Jan